Menu
Extra's
Gegevens
Betalen
Klaar!

Inloggen


Toggle password visibility


Nieuw wachtwoord

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.


NL

Kies jouw verrukkelijk feestmenu

Klassiek of vegetarisch, zelf te bereiden of kant-en-klaar, of combineer?

Klassiek

vanaf € 25,42 p.p.

Viergangenmenu Feestbox Klassiek

Zelf te bereiden

3 soorten hapjes Kreeftensoep met tijgergarnalen en kruim van brioche Vol-au-vent van Mechelse koekoek, wintersalade en verse kroketjes Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten

Viergangenmenu Feestbox klassiek

Bekijk de allergenen in deze box
  • Aan huis of via Collect&Go
  • Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

3 soorten hapjes

  • Pastakroketjes met vulling van witloof
  • Crispy pancetta met crumble van geitenkaas
  • Artisjok met knoflookmayonaise

Voorgerecht

  • Kreeftensoep afgewerkt met tijgergarnalen en kruim van brioche

Hoofdgerecht

  • Vol-au-vent van Mechelse koekoek afgewerkt met prei-olie van Grønn en hollandaisesaus met Tripel d'Anvers
  • Verse kroketjes
  • Wintersalade met witloof, spinazie, kervel en pastinaak beurre noisette

Dessert

  • Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten
Deborah Chef Deborah

Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

vanaf € 41,88 p.p.

Driegangenmenu Feestbox Klassiek

kant-en-klaar

Coquilles in witte wijnsaus met garnalen Eendenborst met portosaus, smeuïge boterpuree en geroosterde wintergroenten Ricottataart met frambozencoulis

Traiteurmenu klassiek

Bekijk de allergenen in deze box
  • Aan huis of via Collect&Go
  • Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

Voorgerecht

  • Coquilles in witte wijnsaus met garnalen

Hoofdgerecht

  • Eendenborst met portosaus
  • Smeuïge boterpuree
  • Geroosterde butternut en spruitjes

Dessert

  • Ricottataart van De Zuivelarij met frambozencoulis
Claire Chef Claire

Dankzij onze kant-en-klare traiteurmenu is feestkoken nog eenvoudiger. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

Vegetarisch

vanaf € 36,25 p.p.

Viergangenmenu Feestbox Veggie

Zelf te bereiden

3 soorten hapjes Pompoen-misosoep met zeekraal en kruim van brioche Vol-au-veggie, wintersalade en verse kroketjes Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten

Viergangenmenu Feestbox veggie

Bekijk de allergenen in deze box
  • Aan huis of via Collect&Go
  • Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

3 soorten hapjes

  • Pastakroketjes met vulling van witloof
  • Gebakken geitenkaas-ricottadip met crackers
  • Artisjok met knoflookmayonaise

Voorgerecht

  • Pompoen-misosoep van Soepmie afgewerkt met zeekraal en kruim van brioche

Hoofdgerecht

  • Vol-au-veggie afgewerkt met prei-olie van Grønn en hollandaisesaus met Tripel d'Anvers
  • Verse kroketjes
  • Wintersalade met witloof, spinazie, kervel en pastinaak beurre noisette

Dessert

  • Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten
Isa Chef Isa

Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

vanaf € 38,63 p.p.

Driegangenmenu Feestbox Veggie

kant-en-klaar

Tartaar van rode biet Veggie gehaktbroodje met portosaus, smeuïge boterpuree en geroosterde wintergroenten Ricottataart met frambozencoulis

Traiteurmenu veggie

Bekijk de allergenen in deze box
  • Aan huis of via Collect&Go
  • Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

Voorgerecht

  • Tartaar van rode biet

Hoofdgerecht

  • Vegetarisch gehaktbroodje van Qinti met portosaus
  • Smeuïge boterpuree
  • Geroosterde butternut en spruitjes

Dessert

  • Ricottataart van De Zuivelarij met frambozencoulis
Celine Chef Celine

Dankzij onze kant-en-klare traiteurmenu is feestkoken nog eenvoudiger. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

Wat vinden ervaren feestkoks van ons menu?

Beatrijs Vermaercke

Dank jullie wel!

We hebben eindelijk eens kunnen koken zonder stress dankzij de planning vooraan in het boekje.

Gino Verbelen

Superlekker, van begin tot einde!

Alles werd tot in detail uitgelegd, zo was het een makkie om te maken, zelfs voor een leek. Als wekelijkse Foodbag-klant was ik al lekker eten gewoon, maar dit overtrof toch alles!

Griet Vandeputte

Heb me geamuseerd in de keuken

Jullie aanpak, service, de twist in gerechten, het lokale... Om lyrisch van te worden. En ik ben niet eens een overdrijver.