Kies jouw verrukkelijk feestmenu
Klassiek of vegetarisch, zelf te bereiden of kant-en-klaar, of combineer?
Klassiek
Viergangenmenu Feestbox Klassiek
Zelf te bereiden
3 soorten hapjes Kreeftensoep met tijgergarnalen en kruim van brioche Vol-au-vent van Mechelse koekoek, wintersalade en verse kroketjes Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten
Viergangenmenu Feestbox klassiek
Bekijk de allergenen in deze box- Aan huis of via Collect&Go
- Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
3 soorten hapjes
- Pastakroketjes met vulling van witloof
- Crispy pancetta met crumble van geitenkaas
- Artisjok met knoflookmayonaise
Voorgerecht
- Kreeftensoep afgewerkt met tijgergarnalen en kruim van brioche
Hoofdgerecht
- Vol-au-vent van Mechelse koekoek afgewerkt met prei-olie van Grønn en hollandaisesaus met Tripel d'Anvers
- Verse kroketjes
- Wintersalade met witloof, spinazie, kervel en pastinaak beurre noisette
Dessert
- Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten
Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?
- Pastakroketjes: ei, gluten, melk, mosterd, sulfiet
- Pancetta met geitenkaas: melk
- Artisjok met knoflookmayonaise: ei, mosterd
- Kreeftensoep: ei, gluten, melk, mosterd, schaaldieren, selderij, vis, weekdieren
- Vol-au-vent: ei, gluten, melk, selderij
- Hollandaisesaus: ei, gluten, melk
- Verse kroketten: ei, gluten, melk, soja, sulfiet
- Wintersalade: ei, mosterd, sulfiet
- Frisse lemoncurd: ei, gluten, melk
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Driegangenmenu Feestbox Klassiek
kant-en-klaar
Coquilles in witte wijnsaus met garnalen Eendenborst met portosaus, smeuïge boterpuree en geroosterde wintergroenten Ricottataart met frambozencoulis
Traiteurmenu klassiek
Bekijk de allergenen in deze box- Aan huis of via Collect&Go
- Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
Voorgerecht
- Coquilles in witte wijnsaus met garnalen
Hoofdgerecht
- Eendenborst met portosaus
- Smeuïge boterpuree
- Geroosterde butternut en spruitjes
Dessert
- Ricottataart van De Zuivelarij met frambozencoulis
Dankzij onze kant-en-klare traiteurmenu is feestkoken nog eenvoudiger. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!
- Coquilles + brood: gluten, melk, schaaldieren, selderij, vis, weekdieren
- Eendenborst met portosaus: selderij
- Boterpuree: melk, sulfiet
- Ricottataart: ei, gluten, melk, soja
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Vegetarisch
Viergangenmenu Feestbox Veggie
Zelf te bereiden
3 soorten hapjes Pompoen-misosoep met zeekraal en kruim van brioche Vol-au-veggie, wintersalade en verse kroketjes Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten
Viergangenmenu Feestbox veggie
Bekijk de allergenen in deze box- Aan huis of via Collect&Go
- Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
3 soorten hapjes
- Pastakroketjes met vulling van witloof
- Gebakken geitenkaas-ricottadip met crackers
- Artisjok met knoflookmayonaise
Voorgerecht
- Pompoen-misosoep van Soepmie afgewerkt met zeekraal en kruim van brioche
Hoofdgerecht
- Vol-au-veggie afgewerkt met prei-olie van Grønn en hollandaisesaus met Tripel d'Anvers
- Verse kroketjes
- Wintersalade met witloof, spinazie, kervel en pastinaak beurre noisette
Dessert
- Frisse lemoncurd met passievrucht en crumble van kruidnoten
Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?
- Pastakroketjes: ei, gluten, melk, mosterd, sulfiet
- Geitenkaas-ricottadip: gluten, melk, mosterd
- Artisjok met knoflookmayonaise: ei, mosterd
- Pompoen-misosoep: ei, gluten, melk, selderij, soja
- Vol-au-veggie: ei, gluten, melk, selderij, soja
- Hollandaisesaus: ei, gluten, melk
- Verse kroketten: ei, gluten, melk, soja, sulfiet
- Wintersalade: ei, mosterd, sulfiet
- Frisse lemoncurd: ei, gluten, melk
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Driegangenmenu Feestbox Veggie
kant-en-klaar
Tartaar van rode biet Veggie gehaktbroodje met portosaus, smeuïge boterpuree en geroosterde wintergroenten Ricottataart met frambozencoulis
Traiteurmenu veggie
Bekijk de allergenen in deze box- Aan huis of via Collect&Go
- Inclusief duidelijke recepten, tijdschema, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
Voorgerecht
- Tartaar van rode biet
Hoofdgerecht
- Vegetarisch gehaktbroodje van Qinti met portosaus
- Smeuïge boterpuree
- Geroosterde butternut en spruitjes
Dessert
- Ricottataart van De Zuivelarij met frambozencoulis
Dankzij onze kant-en-klare traiteurmenu is feestkoken nog eenvoudiger. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!
- Tartaar van rode biet + brood: ei, gluten, mosterd, sulfiet
- Veggie gehaktbroodje: ei, melk, noten
- Portosaus: sulfiet
- Boterpuree: melk, sulfiet
- Ricottataart: ei, gluten, melk, soja
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Wat vinden ervaren feestkoks van ons menu?
Dank jullie wel!
We hebben eindelijk eens kunnen koken zonder stress dankzij de planning vooraan in het boekje.
Superlekker, van begin tot einde!
Alles werd tot in detail uitgelegd, zo was het een makkie om te maken, zelfs voor een leek. Als wekelijkse Foodbag-klant was ik al lekker eten gewoon, maar dit overtrof toch alles!
Heb me geamuseerd in de keuken
Jullie aanpak, service, de twist in gerechten, het lokale... Om lyrisch van te worden. En ik ben niet eens een overdrijver.