Menu
Extra's
Gegevens
Betalen
Klaar!
NL

Kies jouw verrukkelijke feestmenu

Ga voor klassiek of vegetarisch, zelf te bereiden of van onze traiteur. Of combineer.

Klassiek

vanaf € 21,67 p.p.

Viergangenmenu Feestbox Klassiek

Zelf te bereiden

3 soorten hapjes Frisse zalmtartaar met avocado, koolrabi en wasabicrunch Gevulde kalkoenrollade met veenbessen, verse kroketjes en elegante groenten Chocolademousse met hazelnoten en Jules Destrooper-koekjes

Viergangenmenu Feestbox klassiek

Bekijk de allergenen in deze box
  • Vers aan huis bezorgd
  • Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

3 soorten hapjes

  • Gevulde dadels met geitenkaas en spek, 2 stuks p.p.
  • Aardappelvelouté met winterpostelein in een bouillon van bospaddenstoelen, met een hartige notencrumble, 1 kopje p.p.
  • Worstenbroodjes met graanmosterd, 2 stuks p.p.

Voorgerecht

  • Frisse zalmtartaar met avocado, koolrabi afgewerkt met wasabicrunch

Hoofdgerecht

  • Gevulde kalkoenrollade met gehakt, veenbessen en pistachenoten
  • Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
  • Geroosterde knolselder met beurre noisette, perensalsa en pecannoten
  • Gekaramelliseerd witloof met dragondressing, Cherry Chouffe en roze peper
  • Zwarte knoflooksaus

Dessert

  • Chocolademousse met hazelnoten, afgewerkt met aalbessen en natuurboterwafels met gezouten karamel van Jules Destrooper
Deborah Chef Deborah

Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Plof de warme schotels gewoon op tafel, laat je gasten zichzelf bedienen en geniet mee. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

vanaf € 40,00 p.p.

Driegangenmenu Feestbox Klassiek

kant-en-klaar

Bubba garnaalkroketten met krulpeterselie en citroen Parelhoenfilet in ‘fine champagne’-saus, verse kroketjes, geroosterde spitskool met miso lak en appeltjes met veenbessenconfituur Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise

Traiteurmenu klassiek

Bekijk de allergenen in deze box
  • Vers aan huis bezorgd
  • Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

Voorgerecht

  • Bubba garnaalkroketten met krulpeterselie en citroen

Hoofdgerecht

  • Parelhoenfilet in ‘fine champagne’-saus en knolselder
  • Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
  • Geroosterde spitskool met miso lak
  • Appels met veenbessenconfituur

Dessert

  • Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise
Claire Chef Claire

Dit jaar stellen we je voor het eerst ons kant-en-klare traiteurmenu voor. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij het enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

Vegetarisch

vanaf € 35,00 p.p.

Viergangenmenu Feestbox Veggie

Zelf te bereiden

3 soorten hapjes Burrata met bloedsinaasappel en dressing met venkelzaad Gevulde pompoen met kastanje, verse kroketjes en elegante groenten Chocolademousse met hazelnoten en Jules Destrooper-koekjes

Viergangenmenu Feestbox veggie

Bekijk de allergenen in deze box
  • Vers aan huis bezorgd
  • Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

3 soorten hapjes

  • Gevulde dadels met geitenkaas en pistachenoten, 2 stuks p.p.
  • Vegetarische worstenbroodjes met graanmosterd, 2 stuks p.p.
  • Aardappelvelouté met winterpostelein in een bouillon van bospaddenstoelen, met een hartige notencrumble, 1 kopje p.p.

Voorgerecht

  • Burrata met bloedsinaasappel en dressing met venkelzaad

Hoofdgerecht

  • Gevulde pompoen met kastanje, veenbessen en pistachenoten
  • Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
  • Geroosterde knolselder met beurre noisette, perensalsa en pecannoten
  • Gekaramelliseerd witloof met dragondressing, Cherry Chouffe en roze peper
  • Zwarte knoflooksaus

Dessert

  • Chocolademousse met hazelnoten, afgewerkt met aalbessen en natuurboterwafels met gezouten karamel van Jules Destrooper
Isa Chef Isa

Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Plof de warme schotels gewoon op tafel, laat je gasten zichzelf bedienen en geniet mee. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

vanaf € 40,00 p.p.

Driegangenmenu Feestbox Veggie

kant-en-klaar

Bubba kaaskroketten met krulpeterselie en citroen Winters stoofpotje van linzen met wittewijnsaus, verse kroketjes, geroosterde spitskool met miso lak en appeltjes met veenbessenconfituur Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise

Traiteurmenu veggie

Bekijk de allergenen in deze box
  • Vers aan huis bezorgd
  • Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
  • Makkelijk te bereiden

Voorgerecht

  • Bubba kaaskroketten met krulpeterselie en citroen

Hoofdgerecht

  • Winters stoofpotje van linzen met wittewijnsaus
  • Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
  • Geroosterde spitskool met miso lak
  • Appels met veenbessenconfituur

Dessert

  • Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise
Eva Chef Eva

Dit jaar stellen we je voor het eerst ons kant-en-klare traiteurmenu voor. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij het enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!

Lokaal lekkers in jouw feestmenu

Wat vinden ervaren feestkoks van ons menu?

Nathalie De Vroede
Nathalie De Vroede Alleenstaande

Heel verrassende combinaties

Het was zeer lekker en leuk om het feestmaal te bereiden.

Veronique Van Steenberge
Veronique Van Steenberge Verpleegkundige

Ik zou het direct opnieuw doen

De reacties van de familie waren zeer positief… ik had mijzelf overtroffen zeiden ze.

Liesbet Vannes
Liesbet Vannes Moeder van 3

Heb me geamuseerd in de keuken

Het was super en een ongelooflijke indruk nagelaten bij mijn gasten!