Kies jouw verrukkelijke feestmenu
Ga voor klassiek of vegetarisch, zelf te bereiden of van onze traiteur. Of combineer.
Klassiek
Viergangenmenu Feestbox Klassiek
Zelf te bereiden
3 soorten hapjes Frisse zalmtartaar met avocado, koolrabi en wasabicrunch Gevulde kalkoenrollade met veenbessen, verse kroketjes en elegante groenten Chocolademousse met hazelnoten en Jules Destrooper-koekjes
Viergangenmenu Feestbox klassiek
Bekijk de allergenen in deze box- Vers aan huis bezorgd
- Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
3 soorten hapjes
- Gevulde dadels met geitenkaas en spek, 2 stuks p.p.
- Aardappelvelouté met winterpostelein in een bouillon van bospaddenstoelen, met een hartige notencrumble, 1 kopje p.p.
- Worstenbroodjes met graanmosterd, 2 stuks p.p.
Voorgerecht
- Frisse zalmtartaar met avocado, koolrabi afgewerkt met wasabicrunch
Hoofdgerecht
- Gevulde kalkoenrollade met gehakt, veenbessen en pistachenoten
- Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
- Geroosterde knolselder met beurre noisette, perensalsa en pecannoten
- Gekaramelliseerd witloof met dragondressing, Cherry Chouffe en roze peper
- Zwarte knoflooksaus
Dessert
- Chocolademousse met hazelnoten, afgewerkt met aalbessen en natuurboterwafels met gezouten karamel van Jules Destrooper

Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Plof de warme schotels gewoon op tafel, laat je gasten zichzelf bedienen en geniet mee. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?
- Dadels met spek: melk
- Worstenbroodjes: mosterd, gluten
- Soepjes: selderij, ei, noten
- Zalmtartaar: vis, gluten, melk, soja, mosterd
- Kalkoenrollade: mosterd, noten, selderij, soja
- Gekaramelliseerd witloof : gluten, selderij
- Geroosterde knolselder: melk, noten
- Kroketten: ei, melk, soja, sulfiet, gluten
- zwarte knoflooksaus: melk, selderij
- Chocolademousse: melk, soja, noten, ei, gluten
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Driegangenmenu Feestbox Klassiek
kant-en-klaar
Bubba garnaalkroketten met krulpeterselie en citroen Parelhoenfilet in ‘fine champagne’-saus, verse kroketjes, geroosterde spitskool met miso lak en appeltjes met veenbessenconfituur Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise
Traiteurmenu klassiek
Bekijk de allergenen in deze box- Vers aan huis bezorgd
- Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
Voorgerecht
- Bubba garnaalkroketten met krulpeterselie en citroen
Hoofdgerecht
- Parelhoenfilet in ‘fine champagne’-saus en knolselder
- Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
- Geroosterde spitskool met miso lak
- Appels met veenbessenconfituur
Dessert
- Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise

Dit jaar stellen we je voor het eerst ons kant-en-klare traiteurmenu voor. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij het enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!
- Garnaalkroketten: gluten, ei, soja, melk, schaaldieren, weekdieren, selderij, sulfiet/zwaveldioxide
- Parelhoenfilet ‘fine champagne’-saus: melk, selderij, mosterd
- Geroosterde spitskool: melk, gluten, soja
- Kroketten: ei, melk, soja, sulfiet, gluten
- Chocoladetaartje: ei, melk, soja
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Vegetarisch
Viergangenmenu Feestbox Veggie
Zelf te bereiden
3 soorten hapjes Burrata met bloedsinaasappel en dressing met venkelzaad Gevulde pompoen met kastanje, verse kroketjes en elegante groenten Chocolademousse met hazelnoten en Jules Destrooper-koekjes
Viergangenmenu Feestbox veggie
Bekijk de allergenen in deze box- Vers aan huis bezorgd
- Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
3 soorten hapjes
- Gevulde dadels met geitenkaas en pistachenoten, 2 stuks p.p.
- Vegetarische worstenbroodjes met graanmosterd, 2 stuks p.p.
- Aardappelvelouté met winterpostelein in een bouillon van bospaddenstoelen, met een hartige notencrumble, 1 kopje p.p.
Voorgerecht
- Burrata met bloedsinaasappel en dressing met venkelzaad
Hoofdgerecht
- Gevulde pompoen met kastanje, veenbessen en pistachenoten
- Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
- Geroosterde knolselder met beurre noisette, perensalsa en pecannoten
- Gekaramelliseerd witloof met dragondressing, Cherry Chouffe en roze peper
- Zwarte knoflooksaus
Dessert
- Chocolademousse met hazelnoten, afgewerkt met aalbessen en natuurboterwafels met gezouten karamel van Jules Destrooper

Mooie momenten moet je delen. Daarom kiezen we voor een Belgisch menu dat je als chef van dienst erg makkelijk op voorhand kan bereiden. Plof de warme schotels gewoon op tafel, laat je gasten zichzelf bedienen en geniet mee. Wedden dat ook de kleinsten aan tafel makkelijk meeproeven?
- Dadels met pistache: melk, noten
- Vegetarische worstenbroodjes: mosterd, gluten, ei, melk
- Soepjes: selderij, ei, noten
- Burrata met bloedsinaasappel: gluten, melk
- Gevulde pompoen: selderij, gluten, ei, melk, noten
- Gekaramelliseerd witloof : gluten, selderij
- Geroosterde knolselder: melk, noten
- Zwarte knoflooksaus: melk, selderij
- Kroketten: ei, melk, soja, sulfiet, gluten
- Chocolademousse: melk, soja, noten, ei, gluten
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Driegangenmenu Feestbox Veggie
kant-en-klaar
Bubba kaaskroketten met krulpeterselie en citroen Winters stoofpotje van linzen met wittewijnsaus, verse kroketjes, geroosterde spitskool met miso lak en appeltjes met veenbessenconfituur Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise
Traiteurmenu veggie
Bekijk de allergenen in deze box- Vers aan huis bezorgd
- Inclusief duidelijke recepten, planning, menu- en naamkaartjes
- Makkelijk te bereiden
Voorgerecht
- Bubba kaaskroketten met krulpeterselie en citroen
Hoofdgerecht
- Winters stoofpotje van linzen met wittewijnsaus
- Krokante kroketjes, 5 stuks p.p.
- Geroosterde spitskool met miso lak
- Appels met veenbessenconfituur
Dessert
- Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise

Dit jaar stellen we je voor het eerst ons kant-en-klare traiteurmenu voor. Vers bereid door onze huistraiteur, zodat jij het enkel nog hoeft op te warmen om te genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Dat betekent meer tijd voor gezelligheid aan tafel. Laat het smaken!
- Kaaskroketten: gluten, ei, soja, melk
- Winters stoofpotje: melk, sulfiet
- Geroosterde spitskool: melk, gluten, soja
- Kroketten: ei, melk, soja, sulfiet, gluten
- Chocoladetaartje: ei, melk, soja
Lokaal lekkers in jouw feestmenu
Wat vinden ervaren feestkoks van ons menu?

Heel verrassende combinaties
Het was zeer lekker en leuk om het feestmaal te bereiden.

Ik zou het direct opnieuw doen
De reacties van de familie waren zeer positief… ik had mijzelf overtroffen zeiden ze.

Heb me geamuseerd in de keuken
Het was super en een ongelooflijke indruk nagelaten bij mijn gasten!