Veelgestelde vragen
Alles over jouw feestmenu bij Foodbag
In deze prijs zitten telkens inbegrepen: alle ingrediënten, duidelijke recepten, een uitgebreid stappenplan/tijdschema voor een geslaagde voorbereiding en afwerking, stijlvolle menu- en naamkaartjes en handige tips van onze Foodbag-chefs.
- Alle kraakverse ingrediënten.
- Overzichtelijke en duidelijke recepten.
- Uitgebreid stappenplan/tijdschema voor een ideale planning.
- Handige tips ‘n tricks zodat het koken extra vlot verloopt.
- Verschillende serveerwijzes voor het dessert.
- Stijlvolle naam- en menukaartjes om de tafel feestelijk te dekken.
Voor levering op do 22/12 of vrij 23/12 kan je bestellen tot vrij 16/12 9u30.
Oud- of nieuwjaar
Voor levering op do 29/12 of vrij 30/12 kan je bestellen tot vrij 23/12 9u30.
- do 22/12 van 17u-22u
- vrij 23/12 van 13u-18u of 17u-22u
Onze bezorgers leveren jouw feestmenu voor oud- of nieuwjaar op:
- do 29/12 van 17u-22u
- vrij 30/12 van 13u-18u of 17u-22u
Je ontvangt enkele dagen op voorhand een mail met het richtuur van aankomst. De dag van de levering zelf ontvang je een sms met het exacte levertijdstip.
Het grootste deel van het feestmenu op voorhand kan bereiden. Reken op een halve dag werk. De avond zelf moet je op nog een 3u extra rekenen voor de afwerking. Blijf rustig en volg de praktische planning/tijdschema die je achteraan in je receptenboekje vindt. Ben je graag extra goed voorbereid? Je ontvangt jouw receptenboekje al 1 week voor de levering digitaal per mail.
- Een Belgische wijnset voor 4 à 6 personen (€ 38,95) met twee flessen wijn (wit en rood), uitgekozen door onze huissomelier Vinetiq. Perfect voor tijdens of zelfs na het eten.
- Een Belgische champagnebierset voor 4 à 6 personen (€ 21,95) met twee flessen brut bier van Dame Jeanne. Ideaal als aperitief!
- Een mocktail met bijhorende botanical van The Mocktail Club (€ 21,95). Lekker verfrissend of ideaal als vervanger voor alcoholische dranken.
- Een Belgische kaasplank met 5 Belgische kazen, brood, druiven en mangopickles (€ 29,50). Goed voor 4 à 5 personen als hoofdgerecht en 6 à 8 personen als dessert.
Wat vinden ervaren feestkoks van ons menu?

Veronique
Verpleegkundige
Ik zou het direct opnieuw doen
"De reacties van de familie waren zeer positief… ik had mijzelf overtroffen zeiden ze"

Nathalie
Alleenstaande
Heel verrassende combinaties
"Het was zeer lekker en leuk om het feestmaal te bereiden"

Liesbet
Moeder van 3
Heb me geamuseerd in de keuken
"Het was super en een ongelooflijke indruk nagelaten bij mijn gasten"